KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Liski

Nauczycielki:

mgr Katarzyna Bańko - Cieślik

mgr Magdalena Wiśniewska

Pracownik obsługowy:

Małgorzata Stobiecka

Grupa czynna w godzinach 7:00 - 17:00

Upominki dla Babci i Dziadka :)

Z okazji Święta Babci i Święta Dziadka Liski przygotowały upominki dla swoich bliskich.

Kodeks Zasad Przedszkolnych

Koniec pierwszego semestru to doskonała okazja do utrwalenia Zasad Dobrego Zachowania.

Lepimy bałwana :)

Czy można ulepić bałwana w przedszkolnej sali?Pewnie, że tak. Oto dowód-bałwan jak malowany, a do tego wspólnie składany.

Informujemy, że obecnie nie jest planowane zebranie grupowe. Rodzice zainteresowani indywidualną rozmową na temat dziecka proszeni są o kontakt z nauczycielkami grupy, może być mailowy ( kbanko@edu.um.warszawa.pl )....

Bal karnawałowy dla naszej grupy odbędzie się 29 stycznia zaraz po śniadaniu. Prosimy o przyprowadzenie w tym dniu dzieci najpóźniej o 8.45, musimy punktualnie zacząć śniadanie. Prosimy też o przebrania w podpisanych torbach....

Mikołajki

7 grudnia będziemy obchodzić w naszej grupie imieniny świętego Mikołaja i przez cały dzień bawić się w mikołajkowym klimacie. Prosimy tego dnia ubrać dzieci w kolory Mikołaja i elfów: czerwony, biały, zielony.