KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Liski

Nauczycielki:

mgr Katarzyna Bańko - Cieślik

mgr Magdalena Wiśniewska

Pracownik obsługowy:

Małgorzata Stobiecka

Grupa czynna w godzinach 7:00 - 17:00

Urodziny Mateusza

11 października urodziny obchodził Mateusz.Jubilat skończył 5 lat.Z tej okazji Liski odśpiewały Sto lat oraz złożyły koledze serdeczne życzenia.Było też uroczyste dmuchanie świeczek na zdrowym torcie a następnie wspólne zabawy ruchowe.

„Pola Nadziei”

Rusza 6 edycja programu „Pola Nadziei” organizowanym przez Fundację „Hospicjum Onkologiczne” w Warszawie. Jak co roku nasze przedszkole przyłącza się do niego, aby uwrażliwiać dzieci na potrzeby osób cierpiących oraz szerzyć ideę niesienia bezinteresownej pomocy. Symbolem programu są żonk...

W związku z sytuacją epidemiczną decyzją Dyrektora Przedszkola nr 401 odwołuje się przynoszenie urodzinowego poczęstunku. Jednocześnie informujemy, że urodziny dziecka będą celebrowane w grupie poprzez złożenie życzeń, drobną przekąskę przygotowaną przez przedszkole. Sytuacja obowiązuje do odwołania.

Dzień Poczty

10.10.2020
Dzień Poczty

Dzień Poczty

10.10.2020

9 października obchodzony jest Dzień Poczty. Z tej okazji w minionym tygodniu Liski poznały zasady: pisania i wysyłania listów, rozmawialiśmy też o pracy listonosza. Ponieważ pandemia uniemożliwiła nam wycieczkę na Pocztę zorganizowaliśmy ją sobie w sali. Zabawa była przednia a adresaci na pewno niedługo otrzyma...

Szanowni Państwo, przypominam, że w dalszym ciągu przedszkole funkcjonuje w okresie stanu zagrożenia epidemicznego i wszystkich obowiązuje „Procedura bezpieczeństwa dotycząca organizacji pracy przedszkola”...

Logopedia

Rodziców dzieci zakwalifikowanych na terapię logopedyczną prosimy o kontakt z wychowawcą.