KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Liski

Nauczycielki:

mgr Katarzyna Bańko - Cieślik

mgr Magdalena Wiśniewska

Pracownik obsługowy:

Małgorzata Stobiecka

Grupa czynna w godzinach 7:00 - 17:00

Kochane Liski. Pamiętacie nasze wspólne czytanie? Zapraszamy do posłuchania pięknej bajki :)

Szanowni Państwo, Rodzice Stasia z grupy "Promyczki" przekazali nam link do bardzo interesującej strony: Ninateka. Znajdują się tam m.in. nagrane przez wybitnych aktorów opowiadania dla dzieci. Zachęcamy Państwa do korzystania z zasobów Ninateki.

Witamy serdecznie w kolejnym tygodniu w poniedziałek 12 kwietniaNadal „spotykamy się” zdalnie, mamy nadzieję, że w kolejnym tygodniu warunki pozwolą nam bawić się razem w przedszkolu…

Witamy Was Kochani/ Good morning!Mamy nadzieję, że już niedługo się spotkamy razem w Przedszkolu, bo bardzo już za Wami tęsknimy. Dziś mamy piątek, piąteczek, piątunio – to Wasz ulubiony dzień, prawda Dzieci?

Dziękujemy za rysunki Marianki wykonane do wiersza J. Brzechwy "Kwoka".