KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Liski

Nauczycielki:

mgr Katarzyna Bańko - Cieślik

mgr Monika Rekus

Pracownik obsługowy:

Małgorzata Stobiecka

Drodzy Rodzice i Liski. Za nami trudny rok, w którym przyszło nam się zmierzyć z nietypową sytuacją spowodowaną epidemią koronawirusa. Dziękujemy za całoroczną współpracę, zarówno tę w tradycyjnej formie, jak i od marca tego roku, zdalnej. Mamy nadzieję, że ...

Z wakacyjnymi pozdrowieniami - Magda Koszela. Zapraszam do tańca :)

„Góry, morze, wieś, jezioro, gdzie rodzice nas zabiorą?”Dzisiaj spróbujemy do wakacji odnieść się plastycznie: zgromadźmy ilustracje, foldery o tematyce wakacyjnej, następnie powycinajcie wybrane ich fragmenty, będą nam potrzebne do wykonania „Wakacyjnego kolażu”

Poniżej filmy - pozdrawiam Magda Koszela

„Góry, morze, wieś, jezioro, gdzie rodzice nas zabiorą?”„Skąd wyruszamy?” – łączenie z nazwami środków lokomocji odpowiednich nazw miejsc

LISKI

Jesteśmy wesołymi 4-latkami, coraz bardziej samodzielnymi i ciekawymi świata. Interesuje nas wszystko, lubimy śpiewać, tańczyć, rysować, malować, lepić z plasteliny i ciastoliny, układać klocki i puzzle, a przede wszystkim bawić się ze sobą nawzajem i z naszymi paniami. Z radością chodzimy do przedszkola i zdobywamy nowe wiadomości o otaczającym nas świecie.