KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Promyczki

Dzień Kropki

21.09.2021
Dzień Kropki

Dzień Kropki

21.09.2021

Jeżeli jesteśmy już w temacie różnych dni, to powiemy Wam także o Międzynarodowym Dniu Kropki. Świętowaliśmy go 15.09.2021r.

Kolejny Dzień przedszkolaka za nami!

Wszyscy doskonale wiecie, że 20 września to wyjątkowa data w kalendarzu przedszkolaka. Tak, wczoraj świętowaliśmy Dzień Przedszkolaka!

Dziś są Zosi urodziny!

21.09.2021r. to dzień wyjątkowy dla Zosi G. – nasza radosna Zosieńka obchodzi dziś swoje urodziny!

Urodziny Ninki

05.09.2021
Urodziny Ninki

Urodziny Ninki

05.09.2021

Latem swoje 4 urodzinki obchodziła zawsze pogodna Ninka. Promyczkowa Rodzinka złożyła jej najlepsze życzenia 2.09.2021r.

Urodziny Różyczki

1.09.2021r. Swoje Święto obchodziła zawsze uśmiechnięta Róża.

Kochane Promyczki! Wakacje dobiegły końca. Jutro znowu się spotkamy! Czeka już na Was nowa sala nr I, stęsknione zabawki i wychowawczynie. Wracajcie z uśmiechami na twarzach - czekamy.Drodzy Rodzice! W czwartek 09.09.2021r. o godzinie 17:00 odbędzie się zebranie organizacyjne, na które serdecznie zapraszamy.