KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Jeżyki

Witam wszystkie "Jeżykowe" rodzinki. Jak się macie? Gotowi do dzisiejszych zabaw? Propozycje na dziś to: oprowadzanie kosmity, zagadki z wiosennej szufladki, ćwiczenia oddechowe oraz ćwiczenia gimnastyczne. Dla chętnych propozycja pracy plastycznej. Zaczynamy.

Zabawa z jajkiem- Jeżyki niedługo Święta Wielkanocne,a jak wiadomo przed tymi świętami wykorzystujemy bardzo dużo jajek do przygotowywania potraw. Oto dwa sposoby, jak sprawnie oddzielić żółtko od białka.

Witajcie w środę. Dziś wyjątkowy dzień. Wesoły dzień. Zapraszam do zabaw pełnych śmiechu. Będą zabawy przy muzyce, śmieszny wierszyk, rysowanie i zabawa ruchowa. Zapraszam.

Witajcie we wtorek. Propozycje na dziś to: zabawy paluszkowe, zabawy z rodzicami przy muzyce, zabawa matematyczna "Kolorowe kółka", zabawa słowna oraz zabawa ruchowa. Zapraszam.

Jeżyki, jeśli ktoś ma czasem problem z zachowaniem porządku w swoim pokoju to polecam opowiadanie "Gdzie jest Tysio? .Po jej wysłuchaniu możecie narysować ilustrację do niego. Miłej lektury.

Jeżyki, bardzo lubicie eksperymenty, dlatego chciałabym zaproponować kolejny "Znikający obrazek". Dobrej zabawy

Dzień dobry kochane "Jeżyki" i Rodzice. Witam w poniedziałek. Propozycje na dziś to: opowiadanie o chomiku, który szukał wiosny, ćwiczenia ortofoniczne, gimnastyczne oraz relaksujący masażyk. Zapraszam.

Witam Jeżyki, zaczynamy piątkowe spotkanie. Dziś zabawy ruchowe, plastyczne oraz łamigłówki małej główki.Zaczynamy!

Dzień dobry Jeżyki, witam Was w czwartkowe przedpołudnie, dziś zabawy gimnastyczne, łamigłówki małej główki , odrobina ćwiczeń grafomotorycznych. Zapraszam do wspólnej zabawy.

Kochane Jeżyki i rodzice, w związku proponowanymi zabawami serdecznie prosimy o zbieranie w domu pojemników po jogurtach, plastikowych butelek, zakrętek, sznurków itp materiałów.